Onze diensten | Conversie Partners

HomeOnze diensten | Conversie Partners

Diensten

Zorgen voor nieuwe klanten, dat is wat we doen. Wij zijn er van overtuigd dat internet te druk is geworden om voor iedereen te overleven. Eenvoudig wat technieken toepassen is niet meer genoeg. Je moet continu jezelf onderscheiden, de communicatie structureel aangaan, nooit verslappen.

Wij helpen jou met een plan en de uitvoering daarvan. Dit plan is gebaseerd op het benutten van jouw unieke, niet-kopieerbare kracht. Door deze kracht online maximaal te benutten, bereik je echt rendement.

Onze vakgebieden

Google AdWords

Loop niet langer klanten mis. Google AdWords is het meest succesvolle marketingmiddel, dus onmisbaar voor jouw bedrijf. Onze gediplomeerde experts helpen je met een waterdicht plan, een strakke opzet en structureel onderhoud. Je bent dus verzekerd van de scherpste campagnes.

Als Google Partner werken wij volledig transparant. Je krijgt volledig inzicht in de kosten en opbrengsten van jouw AdWords-campagnes met duidelijke rapportages. Je weet altijd, in één oogopslag, waar je aan toe bent.

Facebook Ads

Wil je snel én voordelig een groot publiek bereiken? Dan is Facebook een perfect middel voor jouw bedrijf. We gaan gericht te werk en beginnen met een plan. Aan de hand daarvan selecteren we de juiste doelgroepen, om het beste resultaat voor je te behalen.

Wij testen onze Facebookcampagnes voortdurend. Zo weet je dat jouw budget op de juiste manier wordt ingezet en je altijd het beste rendement haalt.

Webteksten

Wil je jouw bezoekers omzetten in klanten? De teksten op jouw website kunnen het verschil maken. Onze tekstschrijvers schrijven doelgerichte en renderende teksten, succes verzekerd.

Een goede tekst komt niet vanzelf. We starten met een analyse van zoekgedrag. Zo weten we hoe jouw klanten zoeken en waar jouw verbeterpunten zitten. Resultaat is een tekst die volledig gericht is op jouw product of dienst en op jouw klanten. Commercieel en aantrekkelijk, zoals het hoort.

Websites

Een goede website levert soms wel een verdubbeling van het rendement op!

Wij maken jouw website, gebaseerd op jouw commerciele doelstellingen en de wensen van jouw klant. Zo maken wij websites die beter aansluiten bij de customer journey, en daarmee behalen we beter commercieel resultaat.

Behalve deze resultaatgedreven visie, werken wij met de nieuwste technieken:

 • WordPress CMS. Hiermee pas je zelf jouw website aan. Dit systeem is wereldwijd marktleider.
 • Duizenden templates en plugins. We maken gebruik van vormgeving en techniek die anderen al hebben gemaakt. Zo maken we geen overbodige kosten.
 • Responsive. Zo is jouw website op elk apparaat (mobiel, tablet, desktop) 100% bruikbaar.

E-mailmarketing

Jouw e-mailadressen zijn meer waard dan je denkt. Met een goede e-mail boei je jouw klanten en zorg je dat ze blijven komen. En een loyale klant is de beste klant!

Wij zorgen ervoor dat jouw e-mailstrategie op orde is. We stellen een op maat gemaakt plan voor je op en zorgen voor de hoogst haalbare ROI. Benut jouw klantenbestand dus nóg beter met e-mailmarketing. Je bindt je klanten aan je én scoort een hogere omzet. Win-win!

Onze belofte

Alles is meetbaar

Al onze marketing-inspanningen zijn meetbaar. Zo heb jij altijd inzicht in de resultaten van jouw marketing-euro’s.

Doelgerichte uitvoering

Met alle mogelijke middelen gaan we jouw doelen behalen.

Relevante ervaring

Jaarlijks €2+ miljoen budget, 131.000 online successen in 12 verschillende branches.

AdWords
Analytics
WordPress
Facebook icoon
MailChimp
Bing

Case: 900% groeien

Eén van onze cases waar we trots op zijn: Baby Plus.

De goede samenwerking tussen Baby Plus en Conversie Partners heeft tot fantastische resultaten geleid:

 • Verdubbeling van het conversiepercentage
 • Halvering van CPA
 • 900% groei in unieke orders YTY
 • Feed optimalisatie
 • Ieder aspect van de klantenreis prikkelen we de klant door inzet van:
  • Google search
  • Google shopping
  • Google display netwerk
  • E-mailautomation
  • Facebookmarketing

Vraag je Quick Scan aan!

Loop niet langer klanten mis! Benut de kansen van online! Vraag vandaag een Quick scan aan en ontdek onze unieke werkwijze.

Jouw naam

Jouw e-mailadres

Jouw telefoonnummer

Eventuele toelichting

Referenties

Loop niet langer klanten mis! Benut de kansen van online! Vraag vandaag een Quick scan aan en ontdek onze unieke werkwijze.
 • Fjord Line
 • Fit4lady
 • Novo Bouw
 • Natuur Gids Alkmaar
 • The Oriental Shop
 • Yuluma
 • Baby Plus
 • Gladwell Academy
 • Hoogendijk Bouw

Fjord Line werkt al jaren samen met Conversie Partners. Online Marketing met de juiste know-how, flexibiliteit en 24/7 service.

Kirstin Göbbels / Fjord Line

Conversie Partners is een fijn bedrijf om mee te werken. Snel en efficiënt en praktisch in de werkwijze. Ga eens in gesprek en kijk of ze ook uw bedrijf aan meer klanten kunnen helpen.

Arina van Damme / Fit4lady

Conversie Partners is in staat complexe en grote AdWords accounts te managen en resultaat te te maken. De prijs-kwaliteit-verhouding is uitstekend.

Thomas Eikelenboom / Novo Bouw

Conversie Partners denkt en adviseert vanuit de eindgebruiker; de techniek en online marketing volgen daarna. Betrokken en capabel. Prima!

Mieke Klerk / Natuur Gids Alkmaar

Klasse bedrijf, bezit de juiste kennis en manpower om mijn online marketing uit handen te nemen en te optimaliseren. Echt een topper!

The Oriental Shop / Fabian Klinkenberg

Geen loze beloften maar keihard meten en terugkoppelen. Zodat jij als ondernemer aan het stuur zit en de keuzes kunt maken.

David Stomph / Yuluma

Resultaat: enorme online, maar ook offline groei in het aantal conversies. Wij zijn erg blij en tevreden over de samenwerking en hopen die nog jaren voort te zetten.

Tim van Haaster / Baby Plus

5 sterren! Deze mannen leveren top kwaliteit en zijn erg prettig om mee samen te werken.

Floris Bosch / Gladwell Academy

Begin 2016 kwam ik bij Conversie Partners omdat mijn website sterk veroudert was, Omdat deze jongens ook al een goedwerkende Google adwords campagne voor mij hadden gemaakt, had ik direct vertrouwen in hun kunnen.

Chris Hoogendijk / Hoogendijk Bouw
image
https://www.conversiepartners.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.conversiepartners.nl//
#50CCB3
style1
paged
Posts laden...
/srv/users/serverpilot/apps/conversiepartners-nieuw/public/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.conversiepartners.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
on
off

Top Top