Facebook

Facebook adverteren

9,5 miljoen Nederlandse Facebook-gebruikers besteden gemiddeld een uur per dag aan Facebook. Ze kijken, liken, klikken en sharen. Enkele van onze campagnes hebben geleid tot 600+ extra pagina-likes, 25% stijging in brochure downloads en een bereik van over de 10.000 mensen. Wie heeft tegenwoordig geen Facebook-account? Reden te meer om direct aan de slag te gaan.
Wil jij ?

Waarom Facebook adverteren?

Jouw advertenties zo effectief mogelijk maken. Dat is wat we graag doen. Wij houden jouw doel voor ogen en doen aanpassingen waar nodig. Alles voor direct resultaat.

WAT IS HET?

Met Facebook bereik je heel effectief jouw doelgroep. Je kunt jouw advertentie laten zien op basis van demografische variabelen, locatie, interesses en zelfs op basis van een website bezoek. Daarnaast kun je jouw advertenties pauzeren en hervatten wanneer jij wilt. Ook bepaal je zelf hoeveel je per dag wilt besteden. Dit kun je op ieder moment aanpassen.

HET BESTE RESULTAAT

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Om dat te bereiken, gaan we aan de slag met experimenten. Door te investeren in deze experimenten, ga jij er altijd vandoor met de beste advertenties. Het fijne is dat je alleen hoeft te betalen als jouw advertentie wordt weergegeven, erop wordt geklikt of als een formulier is ingevuld. De echte acties dus.

Is Facebook iets voor jou? Vraag een QuickScan aan!

Vraag je QuickScan aan!

Wil jij inzicht in jouw Facebook advertentie kansen? Op basis van jouw statistieken maken wij een QuickScan. 100% op maat, boordevol persoonlijke tips en tricks. Hierin vind je de grootste kansen voor jouw onderneming. Je krijgt tips die je zelf direct kunt toepassen voor aantoonbaar meer leads of omzet.

Loop niet langer omzet mis, vraag een QuickScan aan.

AdWords
Analytics
WordPress
Facebook
MailChimp
Bing
image
https://www.conversiepartners.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.conversiepartners.nl//
#50CCB3
style1
paged
Posts laden...
/srv/users/serverpilot/apps/conversiepartners-nieuw/public/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.conversiepartners.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
on
off

  Top   Top