Remarketing

HomeOnze dienstenRemarketing

Remarketing

Wekenlang worden achtervolgd door iets wat je al hebt gekocht? Dat levert irritatie op en terecht. Herkenbaar? Toon jouw advertentie wel aan de juiste mensen en zie het aantal aankopen, aanvragen of inschrijvingen stijgen.
Wil jij ?

Waarom remarketing?

Mensen kort na hun eerste websitebezoek prikkelen met jouw advertentie. Dat leidt tot een veel hoger conversieratio. Met remarketing stijgt het aantal aankopen, inschrijvingen en aanvragen op jouw website aanzienlijk.

WAT IS HET?

Met remarketing, ook wel retargeting genoemd, bereik je mensen die al eerder jouw website hebben bezocht. Het voornaamste voordeel is dat je mensen bereikt die blijkbaar geïnteresseerd zijn in jouw product. Dit verhoogt de relevantie van jouw advertentie voor die persoon.

OVER DE STREEP

Het doel van remarketing is zorgen dat mensen alsnog de gewenste actie uitvoeren. Als mensen voor de tweede keer in aanraking komen met jouw uiting, is de kans vele malen groter dat ze dit doen. Ze hebben het al even kunnen overwegen en zijn nu bereid actie te ondernemen.

Is remarketing iets voor jou? Doe de QuickScan!

Vraag je QuickScan aan!

Wil jij inzicht in jouw remarketing kansen? Op basis van jouw statistieken maken wij een QuickScan. 100% op maat, boordevol persoonlijke tips en tricks. Hierin vind je de grootste kansen voor jouw onderneming. Je krijgt tips die je zelf direct kunt toepassen voor aantoonbaar meer leads of omzet.

Loop niet langer omzet mis, vraag een QuickScan aan.

AdWords
Analytics
WordPress
Facebook
MailChimp
Bing
image
https://www.conversiepartners.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.conversiepartners.nl//
#50CCB3
style1
paged
Posts laden...
/srv/users/serverpilot/apps/conversiepartners-nieuw/public/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.conversiepartners.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Jouw e-mailadres
on
off

  Top   Top